Blog Layout

Pesto maken

Ingrediënten: 80gram basilicum, 80gram pijnboompitten, 80gram parmezaanse kaas, 2 tenen knoflook, 4 eetlepels olijfolie, een halve citroen, een snuifje zout & peper


Bereiding

  • Rasp de Parmezaanse kaas en schil de knoflook
  • Stop de basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine. Mix totdat het is vermalen tot een groene massa.
  • Voeg 4 eetlepels olijfolie toe en mix
  • Voeg eventueel wat meer olijfolie toe, afhankelijk van hoe dik of dun je de pesto wilt hebben


door 390908_halsberg.be 29 mei, 2023
Jolie's Tomato Salsa ( Indonesich Recept)
door 390908_halsberg.be 19 jan., 2023
Winterquiche Den Halsberg
door 390908_halsberg.be 04 jan., 2023
Aardpeer
door 390908_halsberg.be 04 jan., 2023
Yacon
door 390908_halsberg.be 07 dec., 2022
Prei
door 390908_halsberg.be 07 dec., 2022
Kiwano
door 390908_halsberg.be 20 sep., 2022
Patisson
door 390908_halsberg.be 20 sep., 2022
Spaghettipompoen
01 aug., 2022
Passata maken
Share by: